30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Szerda
17°
2022.08.14. , Marcell
filter.hu filter.hu

Tali este 7-kor a Bálna Teraszon?

Naplemente vagy foci EB, melyiket választanád? És mit szólnál egy is-is opcióhoz?

Vége a munkának, nincs több unalmas előadás az egyetemen, jó lenne lemenni a kutyával. Kevés a szabadidő, de azt a kicsit is a legjobb, ha minőségi módon töltöd. Az első tavaszi napsütésre azonnal ugrunk, akár a gyíkok, akik alig várják a melengető időt, a szikrázó napot.

A kis sarki francia kávézót legszívesebben, már a teraszodra cseréled, hogy ott fogyaszd el a reggeli kávét és az esti találkozópontokat is úgy választod ki, hogy lehetőleg legyen terasz? Mert a szabad ég alatt hűvösebb estéken még pokrócban is jobban csúszik a fröccs, mert felébred a város és szinte szagolható az, ahogy beindul este a "másik" Budapest. Minden kicsit szabadabb, vidámabb, játékosabb.

Így van ez a Bálna Teraszon is: a 2015-ös szezon egyik kedvenc szabadtéri fröccszónája idén is arra vállalkozik, hogy egy igazán hangulatos, gyönyörű panorámát nyújtó, könnyen megközelíthető, laza atmoszférájú, barátságos, nyitott találkozópont legyen mindazoknak, akik az első tavaszi naptól az utolsó októberi csípős időig a szabadtéri helyszín mellett teszik le a voksukat.

Egy „kiülős helyen” ráadásul nagyon nem mindegy, hogy a szemközti tűzfalat nézzük-e, vagy a Világörökség részét képező felülmúlhatatlan panorámát. A Bálna Terasz ezért is tökéletes találkozási pont: amíg várunk partnereinkre, eleve kikapcsoló érzés a Szabadság hidat, a Gellért-hegyet, a BME rakpartját, vagy éppen a Dunát figyelni. Ráadásul mennyivel kellemesebb a rogyásig ismételt, már út közben meg is utált romkocsmák, bárok helyett egy XII. kerületi, dunaparti teraszon várni a naplementét, vagy éppen alapozni az esti bulira?

De, ha a foci EB érdekelne inkább, akkor is jó helyen jársz! A meccseket rattan székeken, Duna-parti könyöklőkön, kényelmes nyugágyakon is nézhetitek, házi kedvenceteket sem kell otthon hagyni, mivel kutyabarát hely, ami még egy jó pont!

Családdal, barátnővel, baráttal, kollegákkal, csoporttársakkal, haverokkal, kutyával…mindenkivel érkezhetsz ide, hiszen a „díszlet” adott, a Bálna Terasz már csak a kiváló vendéglátást biztosítja.