13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Milyen lenne újra gyereknek lenni? Ez is egy lehetőség!

Vegyünk egy jó babakocsit. De milyet?

Szinte mindannyian ültünk már babakocsiban. De ki emlékszik rá, milyen volt? És vajon milyen a mi gyerekeinknek a mai babakocsikkal? Mondjuk valószínűleg a mostani szuper járgányok egy fokkal kényelmesebbek, de legalábbis többet tudnak, mint anno a mieink. De azért jó lenne kipróbálni, nem? Például ágyat, fotelt sem veszünk anélkül, hogy ki ne próbálnánk. Akkor miért nem tehetjük ellenőrizhetjük, melyik lenne a jó babakocsi a gyereknek?

Persze, mert nem férünk bele. Biztos?

Szóval nem férünk bele. A Kolcraft viszont úgy gondolta, hogy ez nem mentség. Az amerikai, babakocsikat gyártó vállalat egy túlméretes darabot gyártott le a Bliss fantázianevű babakocsiból, hogy a szülők elvihessék egy tesztkörre és saját maguk tapasztalhassák meg, milyen kényelemben részesül gyermekük, ha ezt választják. 

Az elsőre meghökkentő ötlet nem is olyan nagy hülyeség, hisz egyből bekerültek vele a hírekbe, nem kis reklámot teremtve ezzel termékeiknek. Nem vagyunk naívak, valószínűsíthető, hogy eleve ez volt vele a cél. Hogy az ötlet sikres lett az nem csoda, elég megnézni ezeket a fotókat. Egyrészt nagyon vicces nézni, ahogy küzdenek ezzel a monstrummal, másrészt mi például ellenállhatatlan vágyat érzünk rá, hogy kipróbáljuk. Szerintünk - és a képek alapján - nem vagyunk ezzel egyedül.

felnott-babakocsi-teszt-1

Íme az eredeti és annak szülős változata.

Ez pedig egy videó róla:

Forrás: goodhousekeeping.com