13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Milyen az ideális fotel?

Egy fotel mindenekelőtt tágas és kényelmes kell hogy legyen. Ez a két fontos tulajdonság abszolút mértékben illik a Vidaxl cég foteleire.

Elsődleges célunk, hogy maximális felhasználói elégedettséget biztosítsunk. Ismerkedjen meg a Vidaxl webáruházában található fotelek gazdag kínálatával. Ha tökéletes fotelt keres, amelyben igazán jól kipihenheti magát egy nehéz nap után, itt biztosan megtalálja! 

Miért a Vidaxl fotelei a legjobbak?

Gazdag kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja az ideális fotelt, amelyben sziesztázhat, elmerülhet a kedvenc könyvében, vagy tévézhet. Mi több: ha a nappaliját szeretné bebútorozni, mindjárt egy egész szettet választhat. Így minden bútor azonos stílusú lesz, vagyis az egyes darabok nem ütnek el a környezetüktől. Számos különböző színű, mintájú és felületű anyag és bútorszövet közül választhat. Talál közöttük olyat is, amely meleg hangulattal tölti el a belteret, és olyat is, amely korszerű, letisztult stílust visz bele. Egy avantgárd jellegű lakásbelsőhöz jól illik az élénklila, a sárga vagy a zöld is, egy visszafogottabb koncepcióhoz viszont szürke vagy fekete darabot választhatunk. A műbőr huzat remekül illik a klasszikus belterekhez, ráadásul rendkívül könnyen tisztítható és ápolható. A bútorok formatervezése és funkciója is különböző lehet. Vannak lábtartós és kinyitható darabok, masszázs- és pihenőfotelek. Modelleink különleges stílusokkal, mintákkal, színekben és huzatokban kaphatók. Minden nap újakat talál nálunk, ezért érdemes rendszeresen benéznie hozzánk, mi szerepel az ajánlatunkban, hogy mindig naprakész legyen! Nálunk mindig a vásárló a legfontosabb, ezért kiszolgálásunk a lehető legkényelmesebb. Mmindig számíthat ránk. A megrendelés minden lépése során szívesen szolgálunk tanácsunkkal. Professzionális ügyfélszolgálatot biztosítunk, függetlenül attól, hogy kérdezni szeretne-e termékünkkel kapcsolatban, vagy éppen befejezi a vásárlást.

Nappali fotel

A megfelelően kiválasztott fotel a kényelmünk garanciája. Fotel vásárlásakor nem csak a vizuális szempontokat kell figyelembe vennie. A kényelmes háttámlának, a puha ülésnek és a kartámaszoknak köszönhetően a hosszú órákon át tartó egy helyben ülés nem lesz fárasztó a gerinc számára.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok