12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

A dzseki és kabát, ami nem hiányozhat a női ruhatárból

A Desigual ruhadarabok tervezőit a természetben megtalálható virágok és motívumok inspirálják. A márka elnevezése spanyolul azt jelenti: egyenlőtlen. Jelentheti ez a szabadon értelmezett, nem skatulyába zárt fantáziavilágot, ami a szabásvonalak egyediségében is tetten érhető.

A divatipar kitűnőségei kétségkívül egyedüliként szeretnek megjelenni, eltérni a többi márkától és a megszokottól. Megfelelő minőséget és jól variálható darabokat nyújtani a hölgyeknek, hogy ezeket a darabokat éveken át szívesen viseljék.

Időtálló darabok hűvös tavaszi napokra

A spanyol Desigual márka egyedi ruhadarabjait több éven át is hordhatod, köszönhetően a színes és vagány mintáknak és szabásnak. Különösen igaz ez a kabátokra, dzsekikre, melyek a nyár kivételével minden évszakban jó szolgálatot tesznek. Ez az alapdarab praktikus és jól kombinálható viseletként sosem megy ki a divatból. 

A tavasz és tél határán, különösen, a csípős hideg reggeleken a félkabátok között nézz körül. Ha délutánra enyhülés várható, egy könnyű dzsekit válassz, megfelelő aláöltözettel.

Amikor a mínuszok és borongósabb, szeles időjárás az uralkodó a meleg, természetes anyagból készülő télikabátban bátran nekivághatsz az útnak. A kötött és gyapjú alapanyagból készült kabátokra főképp a geometriai és absztrakt minták jellemzőek. A szövött és kötött kelmék esetében a szövés száliránya a mérvadó. Viseld egyszínű kendőkkel, sapkával és kesztyűvel.

A tartós és éveken át viselhető kabátokat remekül lehet variálni, időtálló megjelenésük miatt a korábbi évek modelljei is kelendőek maradnak. 

Kényelmes és könnyen viselhető fazonok

A változatos mintázat és alapanyag-választék mellett a Desigual márka ismérve az asszimetrikus szabásvonal. Sok esetben ezek a rafinált megoldások pont azt a részt fedik el, amit kevésbé szeretnél megmutatni. 

Egy jól összeállított ruhatárral mindennap más viseletben tudsz megjelenni. Különösen, ha jó érzékkel állítod össze a ruhákhoz, kabátokhoz a kiegészítőket is. 

A túl sok mintásat kerüld, de semmiképpen ne mondj le a színekről. Különösen igaz ez a téli, tavaszi időszakban, amikor a színek hatásait a ruházkodás területén is érdemes kihasználni. 

Hímzett és nyomott mintás darabokkal felkészülve a tavaszra

A márka legfőbb jellemzője a széles és változatos motívumvilág. Legtöbb terméken a virágok, szirmok, indák jelennek meg hímzett vagy nyomott mintázattal, határozott színekkel feldobva az öltözéket és viselőjét is.

Tökéletes hangolódás a tavaszra egy csinos és kényelmes, virágmintákkal egyedivé varázsolt kabát. Ezek a hímzések gyakran csak egy tenyérnyi helyen, de pont megfelelő hatást keltve jelennek meg, vállrésznél, zsebek szabásvonalánál vagy ujjak esetében a passzé mentén.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok