12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Azok a csodálatos szatén szalagok

A szatén szalag igen nagy népszerűségnek örvend sokféle felhasználási lehetőségének, exkluzív megjelenésének és könnyen kezelhetőségének köszönhetően. Arról nem is beszélve, hogy ezernyi árnyalatban és színben kapható. Legyen szó lakásdekorációról, esküvőről, ajándékról vagy virágcsokorról, a szatén szalag bárhol megállja a helyét.

Egy csodálatos szatén masni egy virágcsokron vagy egy ajándékdobozon. Egy gyönyörű színekben játszó tavaszi dekoráció a lakásban, ahol a harmóniát az élénk színben pompázó szalag adja meg. A szatén szalag felhasználásának csak a képzelet szabhat határt.

A szatén szalagok

A szatén szalagok választéka igen nagy. Hisz különböző szélességben megtaláljuk a webáruházak vagy boltok polcain a nagyon keskeny, 3 mm-es kiszereléstől a szélesebb, 3,8 cm-es kiszerelésig. A színek terén is széles a kínálat. A szivárvány minden színe és árnyalata fellelhető, a szalagok lehetnek egyszínűek, de akár mintásat is tudunk választani.

szatén szalag

A sokszínű szalagvariációknak köszönhetően bármilyen színvilágú csokorhoz, ajtódíszhez, kreatív alkotáshoz felhasználhatóak, mindegyikhez megtaláljuk a kompozícióhoz, alkalomhoz legjobban illő szalagot. A színen és méreten kívül egyéb remek tulajdonságokkal is bírnak. Strapabírók, könnyűek, kellemes tapintásúak. A sokszínű szalagkavalkád gyógyítja a lelket.

Kreatív alkotások szatén szalagból

Sokan kreatív tevékenységgel kapcsolódnak ki, mások az ünnepekre készülnek saját készítésű dekorációval, vagy gyermekükkel töltik el kézműveskedéssel a közös időt. A gyönyörű szatén szalag bármilyen alkotáshoz remek alapanyag. Azonkívül, hogy csodálatos színeinek köszönhetően a kreációk éke lesz, igen könnyű vele dolgozni. Köthetünk belőle masnit, vagy rögzíthetjük akár ragasztópisztollyal is. Összetételét nézve nem káros az egészségre, így bátran használjuk gyermekeinkkel együtt, akiket a színek kavalkádja lenyűgöz majd.

A keskenyebb kiszerelést használhatjuk akár meghívókhoz vagy esküvői ültetőkártyához, a szélesebbek kitűnőek ajtódíszekhez vagy virágkompozíciókhoz.

Ha merészebbek vagyunk, a szatén szalagot nyugodtan használhatjuk ruhák, szoknyák varrása alkalmával. Gyermekünknek készített ruhákat egy szép szalaggal feldobhatjuk, így még különlegesebbé tehetjük azt. Érdemes végigböngészni a Valex Decor Kft oldalán a kínálatot.

Egy különleges alkalmazási terület és apró praktika

Különleges alkalmazási mód, ahol nagyon szeretik a szatén szalagot, az az óvodák, iskolák tornafoglalkozása, ahol a sorversenyek kihagyhatatlan kelléke ez.

Szeretik használni intenzív színe, jól moshatósága miatt, és fantasztikus előnye, hogy vasalni sem kell.

A szatén szalagoknak egyetlen egy apró nehézségük van, mely könnyen orvosolható egy picike trükkel. Ha elvágjuk a szalagot, akkor a széle általában elkezd szétfoszlani. Ilyenkor érdemes a széleit egy kicsit láng felé közelíteni. Így a műszálas szálak kicsit megolvadnak, összetapadnak és nem fognak tovább bomlani.

Használjuk bátran, válogassunk és gyönyörködjünk a színek kavalkádjában.