15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Gyerekszobai dekoráció

Mindenünk a gyermekünk – ezt a véleményt biztosan sokan osztják. Mindenkinek megvolt régen a maga kedvenc mesehőse, napjaink fiatalságánál sincs ez másképp. Sőt, a technikai fejlettségnek köszönhetően ez a terület már bőven kiszélesedett. A régi, csúnya és sérülékeny poszterek világa már lejárt. A helyét manapság a vászonképek vették át. Sok boltban kaphatóak, mégis a legszeretettebb megoldások saját ízlés és elképzelés alapján készülnek. Így legyen az bármilyen alkalom, garantált, hogy a te csöppségedet is boldoggá teheted egy ilyen személyes ereklyével, legyen akár nagyon fiatal vagy kicsit idősebb.

Gyerekszoba

A hálószobák saját felségterületek. Mindenki a saját ízlésére szabhatja azt. A legkisebb kortól elkezdve próbáljuk ezt a szokást a gyermekeinknek is átadni. A saját ízlés- és stílusvilágukat követve egy olyan helyet alakíthatnak ki, ahol kifejezetten jól, otthon érezhetik magukat már egészen kisgyermekkortól. A legfiatalabbaknál még a szülők feladata ízléses dekorációt választani a gyermekszobába. Ahogy cseperednek a gyerekek, akár már rájuk is bízhatjuk a választást, vagy egy titkos vágyukat teljesíthetjük egy képbe zárt meglepetéssel.

vászonkép

Szépség és biztonság

Gyermekeinknek szeretnénk a legtöbbet megadni, és minden szülő leghőbb vágya, hogy életük fénye egészséges legyen. A vászonképek ezért is nagyon jó választások, mivel elkészítésükhöz semmilyen vegyszer vagy káros anyag nem szükséges. Pont ezért ezeket a megoldásokat bölcsődék, óvodák, iskolák és kórházak is előszeretettel alkalmazzák.

Az elkészült képek felületkezeltek. A latex technológiának köszönhetően ellenállóak a repülő gyermekjátékokkal szemben is, ütközések esetén a képek felülete nem sérül. Ellenállóak a túlbuzgó takarítókkal szemben is. Tehát a nedves, tisztítószeres rongy sem fog kárt tenni a képben, a festék nem fog lejönni.

Mobilitás és stílus

A vászonképek másik nagy előnye, hogy könnyen áthelyezhetőek. Ha szobai átrendezésre kerül sor, a kép egyszerűen csak egy új helyet kap. Mondjuk a polcokkal ellentétben kevésbé drasztikus megoldás. Akár fúrni sem kell hozzá, mivel jól mutathatnak egy már meglévő polcon vagy az íróasztalon is.

A képek témáját tekintve igen széles a lehetőségek skálája. Akár a kedvenc mesehős mellett szóba jöhetnek a családi kedvencek is. De a különlegesebb állatok fényképeit is százával megtalálhatjuk az internetes keresőkben. Mindenki a saját, illetve a gyermek ízlésére szabhatja, sőt még egyedi ötletek és elképzelések megvalósítására is kiválóan alkalmasak a vászonképek.

Ha inspirációt vagy támpontot keresel, a legjobb, ha elmerülsz a Vászonkép Szalon vászonfotó ötletei között. Itt minden olyan információt megtalálsz, amely segítségével a legjobb stílusú kivitelt találhatod meg magad vagy szeretteid számára.