8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
20°
2024.04.23. kedd, Béla
filter.hu filter.hu

Ne fizessünk rá a sportra, igényeljünk áruhitelt

A nyár vége, illetve az ősz eleje még bőven alkalmas a különböző kinti sporttevékenységekre, hiszen mindig érdemes kihasználni a jó időt. Az önfeledt és hatékony sportoláshoz azonban szükséges lehet néhány eszköz beszerzése, a Decathlon áruhitelnek köszönhetően ez pedig akkor sem jelent problémát, ha épp nem áll rendelkezésünkre a teljes összeg.

Sporteszközök, a mozgás tárgyi alapjai

A sport és a mozgás egyik nagy előnye, hogy sokszor a legminimálisabb felszereléssel is végezhető. Ám ha komolyabban gondoljuk, mindennapjaink szerves részévé kívánjuk tenni a sportolást, bizony, érdemes némi pénzt is belefektetnünk, mely az erre szolgáló eszközök beszerzésére fordítható. Nyilván sportágtól függ, hogy ez mekkora összeget jelent.

Ha a futást részesítjük előnyben, a nyári/őszi időszakra elegendő lehet egy könnyedebb ruházat és egy jó minőségű futócipő, ugyanakkor például a téli szezont már biztosabban húzzuk ki egy futópadon. Ugyanígy nagyobb befektetést kíván egy kerékpár beszerzése, különböző testépítő és fitness gépek vásárlása, vagy akár több, önmagában kisebb értékű, de szettként már magasabb árkategóriájú kiegészítő.

A jelenlegi helyzetben mindenki kétszer is meggondolja, hogy mire költ és ugyanígy igaz ez a sporteszközökre is. A legtöbben talán a sokadik helyre rangsorolják a vásárolni valók sorában, ám érdemes még addig belevágni valamelyik sportágba, míg az időjárás ezt lehetővé teszi a szabad ég alatt is. Szerencsére ma már rendkívül kedvező áruhitel ajánlatokkal találkozhatunk, melyek a Decathlon áruház széles sporteszköz kínálatára is minden további nélkül fordíthatók.

KÉP 2

Érdemes hitelből sportolni?

A rövid válasz mindössze ennyi: igen. Egy áruhitel biztonságos és azonnali megoldást nyújt, a sport pedig az egészséges és hosszú élet egyik legalapvetőbb és legegyszerűbben teljesíthető feltétele. A mostani időszak, mikor még a szabadban, akár munka után az esti órákban is kellemes körülmények között sportolhatunk ideális kezdetet jelent. Most érdemes megkedveltetni magunkkal a sportokat.

Az eszközök beszerzését pedig intézzük a Decathlon áruházakban, mely biztosítja a lehetőséget arra, hogy mindezeket egy helyen, kedvező feltételekkel, akár önerő nélkül is hazavihessük. Ez elsősorban nagyobb értékű sporteszközök esetén jelenthet jó megoldást, ám ha arra gondolunk, hogy például egy magasabb minőségű országúti kerékpár már több százezres tétel, nem is túl elrugaszkodott gondolat az áruhitel felvétele.

A konstrukciók szempontjából elmondható, hogy a bolt többféle részletfizetési lehetőséget is biztosít a vásárlóknak, így mindenki kiválaszthatja a számára kedvező csomagot, értve ezt az önerőre, a futamidőre stb. A hitelek forint alapúak és fix kamatozásúak, így a törlesztőrészleteinkkel biztonságosan tudunk számolni minden hónapban.

Az áruhitel ügyintézése gyors és helyben rendezhető, így ténylegesen mindent egy helyen folytathatunk le. Ezután pedig már semmi nem áll a sport útjába. Vegyük birtokba vadiúj, minőségi sporteszközünket és használjuk ki ezt a maradék pár hetet a szabadtéri mozgáshoz.