22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Kedd
21°
2022.08.13. szombat, Ipoly
filter.hu filter.hu

A legszebb menyasszonyi ruhák kora őszi esküvőre

A nyár vége felé közeledve az esküvőszezon is alábbhagy, ám az elmúlt években egyre nagyobb divat lett az őszi esküvő is. Amellett, hogy sok esetben így kedvezőbb árakon érhetőek el a szolgáltatók, a kánikula miatt is kevésbé kell aggódnod, sőt, a fények is sokkal szebbek kora este. Ám fogós kérdés, hogy milyen ruhát viselj, amiben napközben tündökölhetsz, de estére is kényelmes, és még fázni sem fogsz benne. Eláruljuk a legszebb menyasszonyi ruhák titkát!

Hosszú ujjak, vastagabb anyagok

Míg a legnagyobb kánikulára számító menyasszonyok igyekeznek minél lengébb, szellősebb anyagot és fazont választani a Nagy Napra, ősszel már érdemes gondolnod a hűvösebb estékre is.

Jó szolgálatot tehetnek a sűrűbb szövésű, vastagabb anyagok, melyek a napközbeni kellemes melegben is kényelmesek, de este sem fogsz fázni bennük. Egy duchess vagy éppen taft ruha tipikusan ilyen lehet: mindkettő gyönyörű, eleganciát sugárzó anyag, amik vastagságuk miatt ideálisak az időjárási viszonyokhoz.  De egy többrétegű tüll szoknya is jó választás, ebben sem fogsz vacogni egy hűvösebb estén.

Ki mondta, hogy a legszebb menyasszonyi ruhák mind ujjatlanok? Gyönyörű hosszú ujjú fazonok közül is válogathatsz! Ezek stílusukban is jobban passzolnak egy őszi esküvőhöz, szinte megtestesítik a romantikát. Persze az elmúlt évekből kiindulva azzal is számolj, hogy még akár 30°C feletti hőmérséklet is lehet szeptemberben. Válassz csipkeujjú ruhát, ami légáteresztő és kényelmes, este mégis pont jól fog esni a plusz réteg.

esküvő

Gondolkodj kiegészítőkben!

A legszebb menyasszonyi ruhák is csak még tökéletesebbé tehetőek néhány jól megválasztott kiegészítővel. Ha pedig mindig is ujjatlan, pánt nélküli vagy akár hát nélküli ruháról álmodoztál, ne add fel, csak válassz hozzá egy csinos kiegészítőt estére! Egy vékony stólát bármikor fel tudsz kapni a válladra, de ha merészebbre vágysz, nézz körül esküvői köpenyek között.

Érdemes váltócipővel is tervezned. Nem csak azért, mert egy lapostalpú cipőben kényelmesebben tudsz táncolni, de azért is, mert zárt fazonban nem fog fázni a lábad a késő esti órákban sem. Földig érő ruha esetén bátran viselhetsz balerinacipőt, de akár tornacipőt is.

A legszebb menyasszonyi ruhák és kiegészítők egy helyen

Ha már tudod, hogy milyen fazonra vágysz, találd meg a hozzád legközelebb eső szalonokat is! Nem is kell egyenként felkutatnod őket, az Esküvő Online esküvőszervező platformja a segítségedre lesz. Több ezer szolgáltatót tömörítő adatbázisukban kategóriákra és városokra szűrve néhány kattintással egyszerre ismerheted meg a közeli szalonokat vagy éppen varrónőket, ráadásul a felületen rögtön fel is veheted velük a kapcsolatot. Akár menyasszonyi ruha kölcsönzés, akár egyedi tervezés terén gondolkozol, itt biztosan meg fogod találni álmaid ruháját.

Emellett a felületen további hasznos funkciókat is találsz: tervezhetsz itt ülésrendet, követheted költségeidet, vezetheted teendőidet, de saját esküvői honlapot is létrehozhatsz. Ingyenes regisztráció után mindezt hasznosíthatod is, vágj bele az online esküvőszervezésbe!

Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
További anyagok