30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Dobd fel a fürdőszobádat fillérekből!

Ha nincs pénz a fürdőszoba átalakítására, vagy éppen szükség van néhány praktikus ötletre, ami kényelmesebbé teszi, akkor jó helyen jársz! Hoztunk öt olyan praktikus ötletet, amit imádni fogsz.

A hotelszobák fürdőszobáiból rengeteg hasznos ötletet tudunk meríteni otthonra is

Ha új lakásba költöztél, vagy csak a régi fürdőszobádat szeretnéd egy kicsit kényelmesebbé tenni, nem kell szétverni az egészet, vagy fúrni-faragni, hogy minden a helyére kerüljön és kézre álljon. Vannak olyan szuper fürdőszobai kiegészítők, aminek a segítségével a fürdőszoba is otthonosabb és használhatóbb lesz. Azokból szemezgetünk most, amik nem hiányozhatnak a te otthonodból sem.

Polc a törölközőknek

Hotelekben szokásos megoldás, kevesen élnek vele háztartásban, pedig rendkívül praktikus, ha a fürdőszobába van készítve néhány váltás törölköző. Egy apró polcra is felfér akár több, kisebb-nagyobb törölköző is, ha feltekered és mindig kéznél lesz, ha szükség van rá.

Falra ragasztható törölközőtartó

Ha utálod, hogy a régi törölközőtartó csavarja kilazul és lóg a kar, ezért állandóan lecsúszik róla a kéztörlő, akkor jó hírünk van! A falra ragasztható törölközőtartó soha nem fog lógni, mert nincs csavar, ami elfárad a falban és kilazul. Ma már olyan jó minőségű ragasztókkal ellátott tartók kaphatók, amik a vizes helyiségekben is gond nélkül tartanak éveken keresztül.

A tartalék WC papír tekercsek tárolására kiváló megoldást tud nyújtani a WC papír adagoló

Összecsukható ruhás kosarak

Több lakberendezési cégnél kaphatóak összecsukható ruháskosarak, amiket mindig csak annyira kell kihúzni, amennyi ruha van bennük. Ha éppen üresen állnak, akkor össze is csukhatod és elrakhatod, hogy ne legyen útban.

Falra szerelhető fogmosópohár

Ha pici a mosdókagylód és nincs hová tenni a fogkefédet és fogkrémet, vagy már annyira teli van a fürdőszobai polcod is, hogy nem fér hová, akkor tedd fel a falra! Szuper fogmosópohár tartókat lehet már kapni, amik fúrás nélkül, ragasztással is felerősíthetőek a falra. Így mindig kéznél lesz a pohár, a fogkefe és a fogkrém akár az egész családnak is, hiszen egymás mellé szépen felkerülhet minden a falra

Sarok zuhanypolcok

A sarokba szerelhető zuhanypolcok parányi helyet foglalnak el, szinte észre sem veszed, viszont három-négy szinten is tudsz rájuk pakolni. Ráfér minden családtag tusfürdője, samponja és balzsama is. Ez különösen hasznos, ha több hölgy van a családban és mindenki más terméket használ, amit lehetetlenség lenne másként elhelyezni. A polcokra apró kampókat is lehet akasztani, amire ráférnek a szivacsok, körömkefék vagy zuhanyrózsák, így még több hasznos holmit tudunk elhelyezni.

Hajszárítótartó

Szintén hotelekben szokásos megoldás, de háztartásban is rendkívül praktikus, ha a hajszárítót a fürdőszobában tudjuk tartani. Méreténél fogva sajnos a tükrös szekrényekbe nem fér el, és legtöbbször más tárolót nem helyeznek el a fürdőszobákban helyhiány miatt. Erre nyújt kiváló megoldást a falra szerelhető hajszárítótartó, ami különösen hasznos, ha gyakran mosunk hajat.

WC papír adagoló

A végére hagytuk az egyik legfontosabb és legkényesebb kényelmi eszközt. Ki nem járt már úgy, hogy kritikus pillanatban fogyott el a toalettpapír és mivel a fürdőszoba túl pici volt, nem ott tároltuk a tartalék gurigákat. Erre a kényelmetlen problémára ad remek választ a feltölthető WC papír adagoló, aminek segítségével előre a fürdőszobába tudunk készíteni akár öt tekercs papírt is, hogy mindig kéznél legyen, ha szorít a szükség.