7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
20°
2024.04.23. kedd, Béla
filter.hu filter.hu

5 szempont, ami elengedhetetlen konténervásárláskor

A láncos konténerek általában rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, és egyáltalán nem mindegy, hogy melyik gyártótól vásárolunk. Lássuk, mely tényezőket érdemes szem előtt tartani!

Vásárolj konténert okosan!

A konténereknek sok mindent ki kell bírniuk, de ez még nem lehet ok arra, hogy akár havonta cserélni kelljen őket. A láncos konténerek használhatóak az építkezés során keletkezett törmelékek és építőanyagok elszállításához, a kommunális, irodai, valamint zöld és egyéb hulladék gyűjtéséhez, ezen felül pedig alkalmazhatóak különböző nehéz termékek tárolására, szállítására.

Érdemes tehát olyan gyártót választani, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik konténergyártás területen.

  1. A szakmai tapasztalat mellett a minőség is lényeges kérdés, ezen belül is a hegesztési varratok körültekintő elkészítése és a felhasznált alapanyagok gondos megválasztása kulcsfontosságú.
  2. Az esztétikum mellett alapvető, hogy a korróziótól a bevonata hosszú időn át megvédje a konténert, hiszen gyakori probléma, hogy az eredeti töltési terheléstől nagyobb mennyiség kerül a konténerbe.
  3. Előfordulhat, hogy gyorsan van szükség konténerre, így érdemes olyan gyártót választani, amely akár raktárról is tud azonnal biztosítani konténert.
  4. Egyedi megoldások, egyedi külső, sőt, még egyedi fogási pontok is elképzelhetőek megrendelői oldalról, melyet egy felkészült gyártónak tudnia kell teljesíteni. A láncos konténer lehet nyitott, zárt (vagy fedett) és lenyitható hátfalú, ezenkívül emelhetőek hátulról, oldalról, továbbá a tárolandó, szállítandó anyagtól függően lehet iszapos, targoncázható, daruzható, forgatható - kallantyúzható. Méretét tekintve lehet standard vagy ettől eltérő 1 köbméteres kaloda vagy 10 köbméteres agrár- és építőipari kisgépeket szállító konténer.
  5. A konténerek rendelkezzenek a szükséges minőségbiztosítási tanúsítványokkal. 

Megbízható cégtől érdemes vásárolni


A KonténerSitt konténereit bátran választhatod, hiszen minden olyan szempontnak megfelelnek, amelyet a vásárló támaszt a termékek felé, ezenkívül készletről is tudnak biztosítani használt és új konténereket is. A több évtizedes tapasztalat pedig garancia arra, hogy minden felmerülő problémát meg tudnak oldani. Látogass el weboldalukra még ma!