11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Ami máig nagy fejtörés: hogyan ajándékozzunk férfiaknak

Ajándékozni nem könnyű, hisz senki nem szeretne haszontalan, felesleges tárgyakat adni a másiknak. Férfiak esetén talán még nehezebb a feladat, szerencsére azonban vannak örök darabok, melyekkel nem lőhetünk mellé. Egy valódi bőr pénztárca garantáltan sikert arat.

Hogyan (ne) ajándékozz?

Ahogy mindenütt, úgy az ajándékozásnál is megvannak a jól bejáratott sablonok, melyeket ötlettelenség esetén követhetünk. A nőknek virág, csoki, kozmetikum, míg a férfiaknak ing, borotválkozószett, italok stb. Bár a standard nemenként változik, a végeredmény mégiscsak ugyanaz: halomban álló típus tárgyak, melyek jobb esetben apránként felhasználhatók, de nem feltétlenül „érjük utol magunkat” velük.

Ha netán szakítani szeretnénk a klisékkel, arra is létezik megoldás. Mégpedig egy igazán különleges, hosszú életű, emellett pedig hasznos és elegáns ajándék, mellyel meglephetjük a szóban forgó férfiakat. De mi is lehet a rejtély kulcsa? Talán érdemes egy hosszabb pillantást vetnünk a férfi bőr pénztárcák kínálatára.

Férfiasan sokoldalú

Sokakban elsőre talán az merül fel a pénztárca szó hallatán, hogy úgyis mindenkinek van és egyébként sem túl kreatív, sőt, meglehetősen egysíkú dolog. A női tárcák erre már régóta rácáfoltak, azonban a férfiaknak kínált bőr pénztárcák sem maradnak le a sorban. De mégis mi variálódhat egy ilyen ajándéktárgy esetén és hogy lehet egy pénztárca elegáns?

  • Szín: a férfi bőr pénztárcák esetén is játszhatunk a színekkel, árnyalatokkal. És ehhez nem is kell kilépnünk sem a saját, sem az ajándék célszemélyének komfortzónájából. Az örök férfias színek, mint a fekete, barna, sötétkék, illetve ezek árnyalatai mind-mind megtalálhatók a piacon, így személyre szabható a meglepetés.
  • Kialakítás: ez a szempont sok mindent foglal magában. Kezdetnek el kell döntenünk, hogy álló, vagy fekvő formátumú pénztárcát választunk-e, hiszen ez már önmagában meghatározza a méretét, a kiállását. Ezen felül variálhatunk még azzal, hogy cipzáros, patentos, esetleg simán csak „kettéhajtott” modellek közül válogatunk

  • Zsebek: érdemes ismernünk az ajándék címzettjének fizetési szokásait. Ha jellemzőbb, hogy a trendekhez igazodva bankkártyát használ, egy kisebb, vékony, elegáns bőr pénztárca lehet a megoldás. Ha azonban inkább hisz a készpénzben, úgy érdemes a papír- és aprópénztartóval ellátott modellek között kutakodnunk. Mindenesetre ezen szempontból is igaz, hogy a kombinációs lehetőségek szinte végtelenek.

A fentiekből is kitűnik, hogy egy férfi bőr pénztárcával aligha nyúlhatunk mellé, ha „férfias ajándékokban” gondolkozunk, hiszen egy jó minőségű, elegáns és hasznos „örök darab”. Ha tovább szeretnénk növelni az exkluzivitást, kérjük a kiválasztott modellt díszdobozban, innentől pedig a siker még inkább garantált.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok