14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Új edényre, tepsire vagy éppen sütőformára vágysz?

Az edények és tepsik a konyhai kiegészítőknek egy olyan termékkategóriája, amelyre mindig lesz kereslet. Hiszen egy kezdő háztartásban is mindenképpen szükség van néhány edényre vagy egy jó nagy tepsire. De gyakorlott háziasszonyok is biztosan mindig találnak olyan méretű edényt vagy tepsit, amelyik még éppen nem lapul a konyhaszekrényben.

Sütés

Ha éppen sütni nem is szeret vagy éppen tud minden háziasszony, a család legkisebb vagy éppen a legédesszájúbb tagjai biztosan sokszor jelzik igényüket egy-egy adag finom házi süteményre. Manapság már annyiféle könnyű és gyors recept található, hogy szinte keresni sem kell, csak szembe jönnek velünk az internetet böngészve.

Feltétlenül nem is kell mindenféle hiperszuper konyhai eszközt beszerezni, kezdetben elegendő egy méretes tepsi, egy torta sütőforma vagy éppen muffinok készítésére használható tepsi. Ha ezek közül valamelyik már a rendelkezésedre áll, már nem lehet több kifogásod a sütisütés ellen.

Serpenyők

Egy jó méretű, minőségi serpenyő szinte jolly joker a konyhai felszerelések között. Felhasználhatóságuk ugyanis rendkívül sokoldalú, nagyon sokféle és gyors étel készíthető benne. A Háztartási kisgépek webáruházában is különféle méretű és típusú serpenyők közül lehet választani. 20, 24, valamint 26 centiméter átmérőjű serpenyők találhatóak meg a kínálatban. A Lamart LT1058 Alumínium Grill Serpenyő az egyik legnagyobb méretű, fokozott teherbírású alumíniumból készült termék. Belső marble felületének köszönhetően nagymértékben ellenálló a leégéssel és kopással szemben, fenékrésze pedig fokozott teherbírású.

Akik valami extrábbra vágynak, azoknak tökéletes választás a Lamart LT1105 Double Roaster serpenyő, amely egy 9 liter űrtartalmú edény grillező fedéllel. Anyaga erősen ellenálló alumínium, belső felülete tapadásmentes.

Edények

Edényre még talán a legegyszerűbb konyhai mutatványokhoz is szükség van. Ezeknek rendkívül széles választéka található meg a Háztartási kisgépek webáruházában. Kezdők és tanácstalanok részére kiváló lehetőséget biztosít a Lamart LTSSSET8 8 darabos edény szett, amelyben többféle méretű edény található.

Időhiányban szenvedő, ám gyakorlottabb háziasszonyok számára nyújt mentőövet egy kukta, amelyből 4 és 5 liter űrtartalmú is választható, de mindegyik csúcsminőséget képvisel. A Lamart LTDSD5 a nagyobb méretű, azaz 5 literes kukta, amely 18/10 nemesacélból és műanyagból készült, amely így nagy ellenálló képességű. Fedele rendkívül könnyen kezelhető, elegendő hozzá csupán egy kéz is. A minőségre garanciát jelent a digitális időzítő, pontos nyomásvezérlés, a dupla biztonsági szelep, valamint a masszív fogantyú és a túlnyomásvédő csatlakozó.

Érdemes tehát szétnézni a webáruházban azoknak is, akik most készülnek felszerelni konyhájukat, valamint azoknak is, akik a már meglévő készletüket szeretnék bővíteni.

Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
További anyagok