15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Mire valók a kiképzőboxok?

Kutyakennel és kiképzőbox - hasznos felszerelések kutyakiképzők, állatorvosok, állatklinikák számára. A SINB több mint 25 éve hozta a köztudatba a kennel kifejezést. A boxok a kennelek egy speciális fajtája, beszélhetünk elletőboxról, autóboxról és kiképzőboxról, tehát a használatuk is alapvetően speciális szegmenst érint.

Több méretben kapható, az a lényege, hogy szándékosan szűkítsük a mozgásterüket, pihenésre késztessük őket, de legyen elég helyük a nyugodt impulzus mentes pihenésre. Elkülönítve legyenek a többiektől és pihenjenek a következő tréning idejéig, hogy a munkakutyák megfelelő teljesítményt tudják hozni mire eljön az ideje. Klinikák esetében a műtéti altatás utáni pihenő és ébredő helyet hivatott szolgálni biztonságos, jól felügyelhető helyet biztosítva nem csak kutyáknak hanem más állatoknak is.

A SINB kutya- vagy kiképzőboxok kiemelkednek a többitől, a legfontosabb különbség anyagában, a minőségben van. További nagy előnyük, hogy azonos boxméreteknek köszönhetően, sorolva akár 5 boxos sort is rendelhetünk és ezeket egymásra is helyezhetjük.

Kiknek készülnek a SINB kiképzőboxok?

A fentebb említett speciális szegmens a kutyaiskolákat, kiképzőhelyeket, állatklinikákat jelenti elsősorban, de ne feledkezzünk meg a kutyatenyésztőkről és a kutya-, illetve macskapanziókról sem.

Az bizonyára egyértelmű, hogy a kiképzőboxokat - már a nevéből és méretéből is adódóan - alkalmi használatra találták ki. Állandóra ott tartani az állatokat nem egészséges. Hiszen nem rendelkezik annyi hellyel, hogy hosszú távon kényelmesen elférjenek. Fontos a rendszeres mozgatás. Csak hogy egy példát mondjak, nekünk embereknek sem egészséges 0-24-ben bezárva egy autóban, annak ellenére, hogy mennyire hasznos és kényelmes tud lenni az az autó, időnként muszáj kiszállni belőle, hogy kinyújtóztathassuk a lábunkat. A kedvenceink esetében sincs ez másként.

Ugyanakkor a fent említett szegmens számára elengedhetetlen eszközről beszélünk. Csupán be kell tartani a rendeltetésszerű használatát.

Miért a SINB kiképzőboxot válasszuk?

A kivitelezésének köszönhetően ellenáll a rendkívüli erős időjárási és mechanikai igénybevételnek. Könnyen mobilizálható. Rozsdamentes acélból készül, tisztítása méretéből adódóan nagyon egyszerű.

A SINB kiképzőboxok legfőbb jellemzői közé tartozik:

  • a kimagasló ár-érték arány
  • a tartós és modern kivitelezés
  • teljes mértékben rozsdamentes acélból készülnek a kiképzőboxok
  • rendkívül erős, ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a mechanikai igénybevételnek

Segítség

Amennyiben segítségre van szükséged, vagy kérdésed van, hívd bizalommal a +36 30 444 8811-es telefonszámot, vagy írj emailt az info@sinb.info email címre, munkatársunk fel fogja venni veled a kapcsolatot.

Addig nézz körül a SINB honlapján, a kiképzőbox kínálatukban.

Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
További anyagok