11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Céges WordPress oldal: még mindig ezzel járunk a legjobban

A WordPress a világ legelterjedtebb tartalomkezelő rendszere. Egyes statisztikák szerint a világ weboldalainak több mint fele ilyen rendszerben üzemel. Mostanában divat szidni ezt a megoldást, és egyedileg kódolt, céges honlapot készíttetni. Ha viszont csak egy egyszerű, megbízható lapot szeretnénk, a WordPress még mindig az egyik legjobb választás.

Jó honlap, jó kezekben

A WordPress azért az egyik legkedveltebb CMS (tartalomkezelő) rendszer, mert programozási ismeretek nélkül is látványos dolgokat alkothatunk. Egy kis utánajárással akár saját magunk is elkészíthetjük a weboldalunkat. Csakhogy éppen ez az egyszerűség az, amiért sokan nem kedvelik a rendszert. A rosszul összerakott, összekattintott oldal ugyanis lassú, megbízhatatlanul működik és sebezhető.

A céges weboldalépítéssel foglalkozó Webrolling csapata azt ajánlja: a WordPress oldalakhoz is érdemes fejlesztőt alkalmazni. Ez jóval olcsóbb és gyorsabb megoldás, mint nulláról megírt weblappal dolgozni. A jó fejlesztő azonban optimalizálni tudja a honlap működését, segít a technikai háttér pontos rendbetételében, és rengeteg tanácsot tud adni a későbbi felhasználáshoz. Egy jól összerakott WordPress honlap még akkor is költséghatékony megoldás, ha külsős cég fejleszti.

Könnyen kezelhető háttér

Az egyedileg fejlesztett weboldalak esetén nagy kérdés, hogy mennyire lesz könnyű a munka végén a rendszer használta. Nem jó, ha fejlesztőt kell hívnunk, hogy feltegyen egy blogbejegyzést vagy kijavítson egy helyesírási hibát az oldalon.

A WordPress legendásan könnyen használható, és mivel elterjedt, könnyű olyan szakembert találni, akire rábízhatjuk a tartalom menedzsmentet, ha mi szabadulnánk a feladattól. Az ilyen dolal karbantartását egy kis fegyelemmel, programozói végzettség nélkül is el lehet végezni. A tartalmi frissítések nem jelentenek gondot többé.

A WordPress rendszerhez könnyen kapcsolhatunk webáruházat és különböző más funkciókat, például élő chat szolgáltatást is. Ezek használata egyszerű, így akár mi vagy a kollégáink is könnyen boldogulnak velük - a legtöbb esetben nincs szükség rá, hogy infromatikust szerződtessünk.

Másolható és költöztethető

A WordPress tartalma másolható és költöztethető, az oldal gyors és kényelmesen használható. Ha költöztetni szeretnénk a weboldalt, esetleg létrehoznánk egy hasonló klónt a teszteléshez, viszonylag könnyen megtehetjük. A legtöbb tárhelyre a tartalomkezelő néhány kattintással telepíthető, gyorsan és könnyen felállítható.

Ha jó szakember segítségével és körültekintően végezzük a WordPress oldal fejlesztését, akkor olyan weblapunk lesz, amelyik sokáig kiszolgálja a cég igényeit. A WordPress gyors, könnyen kezelhető és költséghatékony megoldás, nem csoda, hogy a weblapok több mint 50%-a üzemel ezen a rendszeren.

Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
További anyagok