14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Erősíts gésagolyókkal a tökéletes gyönyörért

Ha feldobnád egy kicsit a szexuális életeteket úgy, hogy közben magadnak is hasznos, amit csinálsz, akkor ne habozz, válaszd a gésagolyókat.

A távol-kelet titkai

Japánban a gésák már kislány koruktól speciális oktatást kaptak. Ebbe beletartozott az összes művészet, mint például a zene, a tánc, a társalgás és persze a szexualitás művészete is. Náluk az oktatás része volt, hogy néhány golyóval a hüvelyükben töltötték napjaikat.

Ennek általában az a menete, hogy fekvő helyzetben felhelyezik a golyókat, majd ahogy feláll a nő, a golyók helyzete megváltozik. Mivel a gravitáció húzná kifelé a golyókat, addig a gésa a hüvelye izomzatának a feszítésével tartja a helyén a súlyokat. Ezáltal az erősödik, és olyan földöntúli gyönyörhöz juttathatja a férfit, amiről az a későbbiekben is csak álmodni tud. Éppen ezért mindenképp hasznos, ha legalább kipróbálod, hogy mire is jók a gésagolyók, és mennyire izmos a hüvelyfalad.

Manapság

Az Erotikaszigetnél kapható gésagolyók alapvetően 2 apró, de súlyos golyót takarnak, amiket egy fonal segítségével összekötnek, így együtt mozognak, de mégis külön. Ez az érzés eleinte igen fura, így érdemesebb eleinte csak egyedül gyakorolni. Később, ha már rutinos vagy, akár a boltba is leszaladhatsz velük.

Ma már célzott gyakorlatok vannak a hüvelyfal fejlesztésére és erősítésére, így a gésagolyók iránti lelkesedés egy kicsit elült. Igen ám, de rá kell döbbennie mindenkinek, hogy igazán hatásos eredményt csak azokkal lehet elérni, hiszen érezhetjük, hogy éppen jól csináljuk, vagy sem. Ha nincsenek kéznél a golyók, akkor érdemes alkalmazni a Kegel-gyakorlatot, ami ugyanúgy a hüvelyfal izmainak erősítésére szolgál.

Ha valakinek igazán izmos a hüvelyfala, akkor az kedvére szoríthat rá a partnere péniszére, ezáltal juttatva extra gyönyörhöz mindkettejüket.

Szerencsére ma már semmilyen extra dolgot nem kell csinálnunk ahhoz, hogy megfelelően edzésben legyünk, elég csak beszerezni egy gésagolyót, és követni a praktikus használati tanácsokat. Az intim tornához használhatjuk kiegészítésként a golyókat, de az sem ritka, hogy a nők kihasználják a golyók adta érzéseket és hagyják, hogy extra gyönyörhöz juttassa őket a hüvelyfalat érő stimuláció segítségével.

A golyók nyújtotta különleges masszázst akár a szexuális aktus előtt is alkalmazhatod, mintegy hangolódásként, vagy próbálkozhatsz akár önkielégítéssel is. Persze ne hagyd ki a napi edzést sem, mindenképp erősítsd kicsit a hüvelyizmokat, hiszen nagy előnyökhöz juthatsz általa. Remekül tudja késleltetni az inkontinencia problémákat, és a szülés utáni regenerálódást is megkönnyíti.

Mire vársz még? Szerezz be egyet te is!

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok