7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Kedd
18°
2024.02.24. szombat, Mátyás
filter.hu filter.hu

Amit a Provident Előrelátó csomagról tudni érdemes

A Provident Előrelátó csomag legfontosabb előnye az általa nyújtott biztonság. Bármennyire is kényes téma, mégis előfordul ugyanis időnként, hogy a hitelt igénylő személy sajnálatos módon az életét veszíti.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet tehermentesíteni a családját a fennálló tartozás alól?

A Provident Előrelátó csomag igénylésével pontosan ennek a nehézségnek lehet az elejét venni. Rövid bejegyzésünkben a szolgáltatás részleteit, legfontosabb előnyeit, illetve az igénylésének menetét részletezzük.

A Provident Előrelátó csomag részletei

Ez a csomag leginkább úgy értelmezhető, mint az ügyfél halála esetére vonatkozó tartozáselengedési szolgáltatás. Tehát, ha a kölcsönt igénybe vevő személy életét veszti, a Provident elengedi a fennmaradó tartozását.

A szolgáltatás része továbbá egy meghosszabbított elállási, illetve felmondási lehetőség is. Tehát, miután megkötöttük a kölcsön igényléséről szóló szerződést, bármilyen váratlan fordulat esetén 30 napon belül visszamondhatjuk azt. Ezen kívül szintén jár a csomag mellé egy, a kliensre érvényes csoportos élet- és balesetbiztosítást.

Hogyha igénybe szeretnénk venni, akkor azt tetszés szerint külön díj ellenében tudjuk megtenni a Provident heti vagy éppenséggel a havi törlesztésű kölcsönök mellett.

Az Előrelátó Csomagból származó előnyök

A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye a biztonság. Hogyha ugyanis az igénybe vevő személyével bármi történik és sajnálatos módon elhalálozik, akkor a családját nem fogja a Providenttel szemben fizetési kötelezettség terhelni. Bármennyire is nehéz téma ez, nem árt erre is gondolni.

Tovább növelheti a biztonságérzetet a meghosszabbított elállási, illetve felmondási opció is. Ennek köszönhetően több mozgásterünk marad akkor, ha bármilyen oknál fogva fel szeretnénk mondani a kölcsönszerződést.

A csomaghoz tartozó csoportos élet- és balesetbiztosítás pedig szinte hab a tortán, aminek köszönhetően védve lehetünk bármilyen egészségügyi kockázattal szemben.

Miként vehető igénybe a Provident Előrelátó csomag?

Ahogy azt már említettük, a Provident Előrelátó csomag a heti vagy havi törlesztésű kölcsönök mellett, kiegészítésként vehető igénybe. Amikor tehát hitelhez folyamodunk, akkor az illetékes munkatárs számára érdemes jeleznünk, hogy ez a szolgáltatás is érdekel minket.

Magáról a hiteligénylésről, annak menetéről, illetve lehetséges módjairól a cég honlapján tudhatunk meg többet. Hogyha időközben bármilyen kérdésünk merülne fel, akkor a Provident dolgozói szívesen állnak rendelkezésünkre.