13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Okozz valódi meglepetést a különleges CR7 kollekcióval

Neked mi jut eszedbe, amikor meghallod a CR7 nevet? A világ vitán felül egyik legjobb játékosa, aki sokkal több egyszerű focistánál? Aki nemcsak sorra dönti meg az elképzelhetetlen rekordokat a pályán, hanem a civil életben is egy milliók által imádott családapa, divatdiktátor, ikon és példakép, nem kevesebb mint 163,8 millió követővel csak az Instagramon?

Rengetegen szeretnének, ha csak egy kicsit is, de Cristiano Ronaldohoz hasonlítani. A Football Fanshop jóvoltából most erre neked is kiváló alkalmad nyílik, ugyanis a CR7 termékek és ajándéktárgyak valóságos kánaánja vár rád. Ha pedig egy hozzátartozód vagy családtagod szeretnéd egy különleges ajándékkal meglepni, akkor is meg fogod találni a tökéletes meglepetést.

A CR7 kultuszról néhány mondatban

Cristiano Ronaldo a portugál Madeira szigetéről indult, és mára meghódította az egész világot. Többszörös aranylabdás és aranycipős. Klub csapataival és a válogatottban is megnyerte a legnagyobb trófeákat, miközben számolatlanul ontotta a gólokat.

Hihetetlen munkamorálja és szűnni nem akaró győzni akarása miatt a csapattársai imádnak vele együtt játszani. Mi az ő titka? Mitől válhatott nemcsak példaképpé, hanem valóságos idollá?

Pályájának kezdete óta különös figyelmet fordít nemcsak a teljesítményére, hanem a külsejére is. Milliók próbálnak meg hasonlítani rá akár hajviseletükkel, akár kidolgozott felsőtestükkel. Hihetetlen népszerűségét persze nemcsak a külsőségeknek köszönheti.

Immáron négy gyermek büszke édesapja, közülük a legidősebb fiú rendszeresen ott van a meccsein, hiszen ő maga is profi labdarúgónak készül. CR7 emellett rendszeresen jótékonykodik és adakozik a rászorulók részére.

Különleges ajándék gyerekeknek

Hogyha ma a világ bármely pontján egy tucat futballért rajongó gyerek körében kiejtjük a Cristiano Ronaldo nevet, a tekintetek máris ránk fognak szegeződni. Megannyi lurkó szeretne Cristiano Ronaldora hasonlítani és olyan kiváló focistává válni, mint ő.

Egy focidrukker kissrácnak kiváló ajándék egy CR7 fémjelezte boxeralsó. Imádni fogja, és mindig azt akarja majd, hogy a fontosabb meccseken ezt viselhesse. Hiszen akkor ő is azt az önbizalmat érezheti, amit Cristiano tudhat magáénak a legnagyobb döntőkön.

Meglepetés felnőtteknek CR7 bűvöletében

Hiba lenne azt gondolni, hogy csak egy gyerek tudna örülni egy CR7 logóval ellátott ajándéknak. Cristiano Ronaldo igazi rajongói nemcsak a legfiatalabb korosztályból állnak, elvitathatatlan érdemeivel és sikereivel minden korcsoport elismerését és imádatát kivívta már.

Éppen ezért egy CR7 névvel ellátott alsó ugyanolyan mosolyt tud csalni egy felnőtt szurkoló arcára is, legyen bármennyi idős. A kedvenc, a példakép fog róla eszébe jutni mindig, amikor csak meglátja.

Nincs az a Real Madrid, Juventus vagy Manchester United drukker, vagy a portugál válogatott sikereiért szorító, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok