32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
25°
Szombat
26°
2019.06.26. szerda, János

Autó

Arnold Schwarzenegger szívügye a környezetvédelem, amit már többször is kifejezésre juttatott, amikor például Mr. Trumpnak olvasott be a Facebookon.
A kivitelező Swietelsky Vasúttechnika Kft. közlése szerint hétfőn hajnali 1 és délelőtt 9 óra között zárják le a forgalom elől az Irmamajori úti átjárót. Másnap, kedden délután 5 órától szerda délelőtt 9 óráig Hódmezővásárhelyen a H2 jelű mezőgazdasági földút vasúti átjárója ...
A kampányfilm készítői szerint ez a hozzáállás jellemző jelenleg az amerikai autókereskedők részéről az elektromos autókhoz.
Gázhajtással is jön a Škoda Scala
Bár villanyautót is kínálnak majd, megfizethetőbb környezetkímélő autóval is készül a márka.
Június elején adták át az első CUPRA márkakereskedést a Duna Autó SEAT bemutatótermében. Ezzel hivatalosan is megkezdődött az új, kifinomult,
Révfülöpön adták át a Balaton vidékének első okoszebráját. A gyalogosátkelőhelyre telepített szenzorok érzékelik az átkelni kívánó gyalogosokat, s ekkor felvillannak az erősfényű sárga led-lámpák, amelyek figyelmeztetik a járművezetőket.
A Skoda sem akar lemaradni az alternatív hajtásmóddal kínált autók piacán, ám a hamarosan piacra lépő hibrid és tisztán villanyhajtású
2000 óta 1,7 millió gyáripari állás szűnt meg a világgazdaságban a robottechnológia terjedése miatt, most azt számolták ki elemzők, hogy a következő évtizedben hogyan alakulnak ezek a számok.
Kigyulladt egy autóbusz motortere a főváros XII. kerületében, a Szent Orbán téren. A balesetről videó is készült.
A második negyedévben a német gazdaság alig fog növekedni – mutatják a Deutsche Institut für Wirtschaftsforschung (DIW) legfrissebb számításai.
Az európai átlagnál optimistábbak a magyar cégek a gazdaság várható alakulásáról, közel harmaduk belátható időn belül egyáltalán nem számít recesszióra, míg Európai átlagban a cégek 30 százaléka nyilatkozott így – derült ki a követeléskezelő Intrum 29 országra kiterjedő kutatásából.
Ezekben is minden bizonnyal ott lesz a „Made in Hungary” matrica.
Szerdán a 95-ös benzin ára 3 forinttal, a gázolajé 5 forinttal nőtt.
Még több cikk