29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
27°
Hétfő
25°
2018.07.20. péntek, Illés

Autó

Miként az a police.hu oldalon olvasható, ma adták át azt a 10 darab vadonatúj Skoda Octavia RS-t, amelyekből a Budapesti
A budapesti metróhálózaton először teszteli kerékpárok szállításának lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV, a próbaüzemet e hét végén tartják a 4-es metró szerelvényein.
A háromnapos verseny mindhárom napján 450 kilométeres szakaszt kell teljesíteniük a résztvevőknek az osztrák hegyvidéki aszfaltutakon.
Kiss Norbi, a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző élete fenekestül felfordul.
Ez még csak a próbaüzem. Szerelvényenként csak két bringa szállítható.
A McLaren Senna a 2018-as év legjobban várt autói közé tartozik,a brit autógyár új, nagyszabású sportautóját ezúttal a legendás autóversenyző,
A budapesti metróhálózaton először teszteli kerékpárok szállításának lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV, a próbaüzemet e hét végén tartják a 4-es metró szerelvényein.
A cseh autógyártó ismét növelte kiszállításait az idei év első hat hónapja alatt és 652 700 járművel új első félévi rekordot állított fel. A Skoda ezzel 11,6 százalékos növekedést produkált az előző év azonos időszakához viszonyítva (2017. január - június: 585 000 jármű). Júniusban ...
Bő 1 hete a tanszmitterrel is elkezdett recsegni, ami mostanra már hallgathatatlanná vált.
Csökkent az amerikai General Electric (GE) második negyedévi profitja, igaz, az elemzők által vártnál kisebb mértékben.
Ideje másként gondolnunk az autótemetőkre miután megnéztük, hogy milyen jó vásárt csinált az olvasó ezzel a Mazdával.
Egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze a 84-es számú főúton Kópháza irányába.
Stratégiailag fontos helyszínekre telepítenék az ausztrál villámtöltőket, mely az elektromos autók piacát is fellendítheti Magyarországon.
Figyelemmel kísérjük a magyar egyetemisták szereplését a Formula Student East járműépítő versenyen, a második nap eseményeit a győri Arrabona Racing Team csapatkapitánya foglalta össze.
Egyelőre csak Ázsiában élesítették a motoros funkciót.
Igazi offroadpornó videón az aprócska terepjáró legújabb változata.
A márkaszervizben 5W-40-est töltöttek bele, ami amúgy nem is szerepel az ajánlási listán
Mintegy 164 ezer gépkocsiját adta át ügyfeleinek júniusban az Audi AG, értékesítése így 3,8 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától.
Még több cikk