14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
14°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Autó

Klasszikus hollywoodi sztori, ami a GMC kamionnal történt, úgy tűnik most is happy enddel a végén.
A Ford autógyártó leállítja a romániai Craiován található üzemét nyolc napra a járműgyártásban is használt félvezetők globális hiánya miatt – közölte szerdán a társaság.
Szerdán, 79 éves korában, Münchenben, családja körében elhunyt Heinz Hermann Thiele, ismert üzletember és a Knorr-Bremse AG többségi tulajdonosa, aki régóta állt az Igazgatótanács és a Felügyelőbizottság élén. Heinz Hermann Thiele Németország kiemelkedő üzletemberei közé tartozott. Üzleti ...
Az Aston Martin új főnöke a Mercedes-AMG-től igazolt át az angolokhoz, le is csapott a lehetőségre, hogy kipróbálja a britek új hiperautóját.
Pénzbüntetéssel sújtották jogerősen az ingyenes szegedi parkolóbérletek miatt indult ügy vádlottjait a megismételt másodfokú eljárásában a Gyulai Törvényszéken szerdán. A törvényszék hűtlen kezelés bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottakat mint társtetteseket, illetve mint ...
A sportosra hangolt El-Born 500 kilométer körüli hatótávval kecsegtet.
Az Uber brit dolgozóinak egy részét megilletik az olyan munkavállalói jogok, mint a minimál bér – mondta ki a fuvarmegosztó üzleti modelljére nézve kedvezőtlen ítéletében a brit Legfelsőbb Bíróság.
Videón, ahogy egy ittas brazil kamionos leszorít az útról egy autóst, pénzbírsággal megúszta
Egy videó mutatja be, ahogy egy pénzbírságra ítélt kamionos leszorít az útról egy autót Braziliában.
A Financial Times értesülései szerint a Renault és a Nissan nyomására változtathatnak a korábbi döntésen.
Mentőhelikopter szállította kórházba, ahol információink szerint már nem tudták megmenteni az életét. The post Elhunyt a mártélyi úton kedden balesetező motoros appeared first on Vásárhely24 .
Az egyik rabló azt ismételgette, hogy "give me money."
Vajon melyik üzemben dolgozik hazánk legmegbízhatóbb Fanuc eszköze? Idejét se tudni már, mikor állt munkába, de az eszköz még mindig hasznot hajt? A sokat megélt burkolat mögött még ma is hasznos technológia áll? Pályázzon gépével a nyereményjátékára és rendkívül értékes ajándékokban részesülhet!
Erősebb hajtáslánccal és nagyobb elektromos hatótávval érkezett meg a népszerű szabadidőautó amerikai kivitele.
A Volkswagen Csoport 2019-ben indította el a WeShare nevű projektet Berlinben, próbajelleggel. A szolgáltatás egy olyan autómegosztó, amiben csak elektromos autók vesznek részt – ebben az esetben Volkswagen ID.3-asok és e-Golfok.
Még több cikk