18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Autó

A Nürburgringen tesztel az Audi e-tron GT, még idén jön a bemutató
A német gyártó Los Angelesben mutatta volna be a hírek szerint, erre a koronavírus-járvány miatt nem lesz lehetőség.
A müncheni egyetem gazdaságkutató intézete kedden azt közölte, hogy az idei évre vonatkozó GDP-csökkenési előrejelzését 5,2 százalékra változtatta az eddigi 6,7 százalékról. Ezt azzal indokolta, hogy a második negyedévi GDP a vártnál kevésbé csökkent, és hogy a jelenlegi gazdasági folyamatok kedvezőbbek a vártnál.
Ritkán előforduló jelenetet rögzített egy autópályakamera.
Carvana, Vroom Rally On Goldman Sachs Upgrade: The Bull Case For Auto E-Commerce
Auto stocks have been among the most volatile in the market in 2020. Latest Ratings for VRM Date Firm Action From To Sep 2020 Goldman Sachs Upgrades Neutral Buy Sep 2020 JP Morgan Upgrades Neutral Overweight Aug 2020 Piper Sandler Initiates Coverage On Overweight View More Analyst Ratings for VRM View the Latest ...
A Jaguar Land Rover egy nemrég tartott konferenciahíváson első alkalommal ismerte el hivatalosan is, hogy egy akkumulátoros elektromos Range Roveren dolgoznak. A terepjárót, valamint a Jaguar XJ szedán akkumulátoros elektromos változatát idén októberben és novemberben fogják leleplezni.
A Peugeot újdonsága a két éve nem gyártott Partner
A Peugeot hamarosan megkezdi az előző generációs Partner haszonjármű sorozatgyártását.
Hivatalosan is bemutatkozott az Opel új szabadidő-autója, amelyre a mai naptól vesznek fel rendeléseket.
A német szövetségi munkaügyi miniszter, Hubertus Heil keményen kritizálta a Continental gyárbezárási és leépítési terveit. A miniszter ugyan elismerte, hogy az autóipart rendkívüli módon sújtja a koronavírus okozta válság, ám ennek ellenére nem tudja elfogadni a munkahelyek megszüntetését.
A főpolgármester közlekedési kérdésekben döntő szóval bíró kabinetfőnöke a Rákóczi út átalakításáról, a budapesti parkolásról és egy pesti fonódó villamoshálózatról is nyilatkozott.
Ezúttal Nagy-Britanniában lángolt fel a vita egy tanulmány hatására: tényleg kevésbé környezetszennyezőek az elektromos autók? A plug-in hibrid csak átverés? Olyan kérdések ezek, amiket nem lehet pusztán egy legyintéssel vagy egy mondattal elintézni.
The event's been much anticipated for months after it was delayed. Analysts expect technology updates to be announced to further bolster Tesla's lead.
Az ID.4 a Volkswagen első teljesen elektromos SUV-ja, ami Európa mellett Kínában és az Egyesült Államokban is kapható lesz majd, sőt, mindkét országba gyártani fogja ezt a modellt a Volkswagen. Kínában már az idei én végétől, az Egyesült Államokban pedig 2022-től.
Egy új elképzelés szerint szűk körű, három napos eseménnyé változna az autószalon, online közvetítésekkel.
Az egyedi karosszéria hátsó traktusa a II. világháború előtti korszakba repít vissza bennünket.
Az ETRMA (Az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége) üdvözli az Európai Unió 2020. szeptember 3-án közzétett „A kritikus nyersanyagokról” szóló közleményét, amely a természetes gumit is felsorolja, mint kritikus hozzáférésű alapanyagot.
Még több cikk