-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Autó

Pontosabban az M100-as, mely Esztergomon és Bicskén át vezetné a Budapestet nyugatról elkerülő forgalmat. Jó hír: megmenekül a budai hegyvidék, rossz hír, talán sohasem tehermentesül Budapest teljesen az átmenőforgalomtól.
Terence Hill tavaly novemberben Budapesten járt, és bár 2019 februári látogatását már jó előre beharangozta, ez a látogatás meglepett mindenkit.
A győri Audi Hungaria dolgozói január 24-től egy héten át nem veszik fel a munkát.
A győri Audi Hungaria dolgozói január 24-től egy héten át nem veszik fel a munkát.
Egyhetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől.
Nem, nem a híres Nagykőrösi úti autópiacon, hanem a tőle nem messze található - eddig sem szerény - Citroën-Peugeot központ
Fejlesztik az e-útdíj rendszerét, azon belül is a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek útdíjfizetését lehetővé tevő HU-GO-t, hogy kiszűrjék ebben a kategóriában a hibásan megadott környezetvédelmi besorolásokat, és automatikusan javítsák ezeket – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.
Rekordot ért el a foglalkoztatottak száma Nagy-Britanniában, a munkanélküliségi ráta 44 éves mélypontra esett, a bérek pedig 2008 óta a legnagyobb mértékben nőttek a szeptember-novemberi három hónapban a brit statisztikai hivatal, az Office for National Statistics (ONS) jelentése szerint.
Az összkerekes Vitarát valódi téli körülmények között teszteltük, az AllGrip rendszer dolgozott rendesen
Az Opel szentgotthárdi motorgyárában új benzinmotor gyártása indul el idén az év második felében, eközben a márka két új elektromos és több megújított modellel készül arra, hogy növelje értékesítését és piaci részesedését is Magyarországon.
A győri Audi Hungaria dolgozói január 24-től egy héten át nem veszik fel a munkát.
Megrepedhet az üzemanyag-vezeték, ezért megelőző javítást végeznek el rajtuk. Két évjárat érintett.
Még több cikk