4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Autó-motor

A 444 első közösségi finanszírozásból készült filmje a fővárosi önkormányzatok egyik legsötétebb ügyéről, a parkolási bizniszről szól, amin évtizedek óta egy politikához kivételesen közel álló csoport gazdagodik. Teljes film.
Érdekes koncepcióautót mutatott be a Citroën, ami lényegében a jövő városi közlekedésébe nyújt betekintést, legalábbis, ahogy a francia márka elképzeli.
Egy félrehallott szó komoly galibát, ugyanakkor vicces helyzetet is tud okozni. Nem véletlenül építenek ilyen félreértésékre a vígjátékok, komédiák. Most egy ilyen filmbe illő eset történt Valentín napkor az Egyesült Államokban.
A Q8 eddig egyetlen motorral, egy dízellel volt kapható – most ez is változik.
Tüsszögős HDi
Szeretnék intercoolert, légszűrőt és lefujó szelepet
Alaposan megváltozik a Mercedes-Benz legnagyobb limuzinja, az etalonnak is számító S-osztály. Az új generáció bemutatójáig még van jó pár hónap,
Hamis forgalmi engedéllyel, rendszámmal és átütött alvázszámmal próbálkoztak átvinni egy luxusautót.
A Ford bemutatta a vadonatúj Focus ST modellt. A modell a negyedik generációs Focus ötajtós és kombi változataira épül. A gyártó új C2 architektúráját különleges futóművel, fékrendszerrel és hajtáslánc-konfigurációkkal fejlesztették tovább.
A nyílt és tisztességes verseny korlátozása nem csökkenti a biztonsági kockázatokat, ugyanakkor növeli a telekommunikációs költséget, és késlelteti a digitális átállást az európai kontinensen – hívja fel a figyelmet Austin Zhang, a Huawei Technologies kelet-közép-európai régiós vezetője az ...
A legrosszabb álmod válhat valóra: autód igazi kibicként fog beleokoskodni, hogy mennyivel menj. Persze csak azért, hogy spórolhass.
A Rail Cargo Hungaria (RHC) részéről évi 3,6 millió tonna áru fuvarozását, a vállalat éves szállításának 12-14 százalékát érintő megállapodás született az ukrán vasútvállalattal – közölte az RHC.
Az ingolstadti gyárban, amelyben az Audi A4-es, A5-ös is készül, megszűnik a jól fizető esti műszak.
Átnézettük Laci 300 ezer km-t futott, TDI Skodáját, hogy te is tudd, mit kell megnézned, ha ilyet veszel.
Még több cikk