-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.11. kedd, Árpád

Autó-motor

Múlt héten volt a SEAT Tarraco nemzetközi menetpróbája, amiről . Bár a hazai árakról még mindig nincs információnk, a gyár
A baleset a Weiss Manfréd úton történt. Két ember megsérült.
A baleset a sztráda Bóly felé vezető oldalán történt, a 122-es kilométernél.
A magyarországi légi közlekedés kimagasló éve az idei, az ágazat sok szempontból korábban nem látott csúcsteljesítményt nyújt – mondta Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár a nemzetközi polgári repülés napja alkalmából rendezett díjátadón.
A villanyautók elterjedésének egyik legnagyobb gátja, hogy a gyártók jelenleg nem tudnak kellően nagy hatótávolságú példányt, kellően nagy számban előállítani.
Budapesten tartotta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Vállalkozók Napja rendezvényét, melyen 77 kitüntetést adtak át.
Most már biztos, hogy 2019 első felében mutatkozik be a legnépszerűbb VW következő generációja.
A vasútforgalmat akadályozó figyelmeztető sztrájkot tartott hétfő reggel 5 órától 9 óráig a német vasúti és közlekedési szakszervezet (Eisenbahn- und Verkehrsgewerkschaft - EVG).
A harmadik negyedévben a vártnál jobban, négy éve a legnagyobb mértékben csökkent a japán bruttó hazai termék a tokiói statisztikai hivatal második, végleges kalkulációja szerint.
A raklapos áruszállításra szakosodott Palletways nemzetközi árufuvarozó vállalat 13 logisztikai szolgáltató összekapcsolásával felépítette magyarországi hálózatát, a fő elosztó központot Biatorbágyon alakították ki, és fontos szerepet szánnak az ország különböző területein ...
Az orosz youtuber, Konstantin Zarucki nemrég vagány projektbe fogott. A fiatal srác úgy döntött, hogy szívátültetést hajt végre egy ZiL-130-as teherautón, hogy létrehozzon egy igazi, országúti fenevadat.
A Bloodhound projektet várhatóan széthordják a hitelezők, mivel hiába vártak új befektetőt.
Német és francia illetékesek továbbra is szívesen látják a kínai Huawei mobil távközlési vállalatot országukban azt követően is, hogy több nyugati ország nemzetbiztonsági szempontokra hivatkozva megtiltotta a cég berendezéseinek állami beszerzését.
Az autógyárakban működő gépeknek és maguknak a gépjárműveknek is kenőanyagra van szükségük a zökkenőmentes működéshez. Az erre a célra használt folyadékok azonban szivároghatnak vagy a hibás tömítések mellett csöpöghetnek. Ez veszélyes: a dolgozók elcsúszhatnak az olajfoltokon. Az ipari ...
Még több cikk