21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Autó-motor

E-autókat is gyártani fog a cég. A katonás dizájn azért megmarad.
Mindenkit meglepett saját sportrészlegének bemutatásakor a Hyundai. Az N részleg valódi sportos modellek készítésére hivatott, első körben pedig be is
Kisautókészítés a rajzasztaltól a festékszóróig a hatvanas évekből.
Többet dolgoznak és kevesebbet keresnek a volt NDK területén élő németek, mint Németország nyugati tartományainak lakossága – mutatta ki egy kedden ismertetett kormányzati felmérés.
Több milliárd dollár értékű, kínai finanszírozású infrastruktúra-fejlesztési és energiagazdálkodási projekt törléséről határozott Malajzia, a beruházásokból fakadó súlyos adósságteher elkerülése érdekében – jelentette be Mahathir Mohamad miniszterelnök Pekingben kedden.
James Bond Goldfinger-beli autóját újra megépíti és eladásra kínálja az Aston Martin: összesen 28 darab DB5 típusú járművet készítenek.
Bár a Bay Bridge korántsem olyan híres, mint a világhírű Golden Gate nevű társa, ettől még mintegy 45 millió jármű
Nem változtatott az alapkamat 0,90 százalékos szintjén a monetáris tanács keddi ülésén – közölte a Magyar Nemzeti Bank.
Emelkedett a munkabalesetek száma az első fél évben, három napnál hosszabb időre 10 351-en váltak baleset miatt munkaképtelenné, szemben az egy évvel korábbi 9969 esettel, ugyanakkor a halálos kimenetelű munkabalesetek száma jelentősen, az egy évvel korábbi 45-ről 35 csökkent – olvasható a ...
Az Aston Martin újra megépíti James Bond Goldfinger-beli autóját.
A járművek tényleges közúti használatát a korábbinál pontosabban modellező és az ősszel bevezetésre kerülő új emissziósérték-mérési eljárás meg fogja hosszabbítani az új járművek leszállítási idejét Günther Kerle, az osztrák autóimportőrök szakmai szervezetének szóvivője szerint.
A nagyvárosok többsége szenved a túlzott autóforgalomtól, újabb és újabb ötletes megoldások születnek egyéni közlekedőeszközként, még ha a koncepció jellemzően hasonló.
Letért az úttestről, és villanyoszlopnak csapódott egy motorkerékpár a Kelemér és Serényfalva közötti útszakaszon.
Oldalára borult egy sódert szállító nyerges kamion szerelvénye az M0-s autóút 50-es kilométerénél, a maglódi és a péceli lehajtó között, a Megyeri híd felé.
A nyilvántartott álláskeresők száma 6,3 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint a júliusi zárónapon 257 400 álláskereső volt, több mint 17 ezerrel kevesebb, mint egy éve.
Elektromosrobogó-megosztó szolgáltatást indított Bécsben az osztrák autóklub, az ÖAMTC. A mai sajtótájékoztatón elhangzott bejelentéssel egy időben az autóklub ingyenes "ÖAMT easy way" Android és iOS operációs rendszerre is letölthető okostelefon alkalmazásával 150 E-Scooter elektromos robogót ...
Lassítás nélkül hajtott bele a tömegbe az autóversenyző, amit egy szemtanú pont fel is vett videóra.
Az Aston Martin 28 példányban megépíti James Bond legendás DB5-ösét
Az Aston Martin két éve úgy döntött, hogy restauráló részlege 25 darab vadonatúj DB4 GT modellt épít , ami nagy húzásnak bizonyult, a DB4 GT-k sikerén felbuzdulva pedig a brit sportautógyártó nem meglepő módon folytatja nosztalgiázós sorozatát, mégpedig nem is akármilyen modellel.
Még több cikk