7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.10.15. hétfõ, Teréz

Autó-motor

Az első nyolc hónapban 3,11 százalékkal, 2,863 milliárd euróra csökkentek a külföldi közvetlen tőkeberuházások Romániában a tavalyi év azonos időszakához mérten – közölte a Román Nemzeti Bank.
A Fordnál már az előző Focusnál megjelent a Black Edition és Red Edition névre keresztelt különkiadás, ami vélhetően az új
Az uniós Külügyi Tanács határozatot fogadott el szabadkereskedelmi és beruházásvédelmi megállapodás aláírásáról Szingapúrral.
Házkutatást tartott a rendőrség az Opelnél a dízeljárművek károsanyag-kibocsátásának manipulálásával kapcsolatos konkrét gyanú miatt a Bild.de magazin értesülése szerint.
Majdnem százezer autónál találtak gyanús nyomokat.
Kijönnek egy új autóval, ami az anyavállalat legnépszerűbb termékének ellenfele lesz. Ezt vajon, hogy adták el a németeknek?
Egyre nagyobb veszteségeket okoz a német autókereskedelmi ágazatnak a dízelautók csökkenő népszerűsége. A lízingcégekhez általában három év használat után visszakerülő dízelautókat például csak nagy árengedményekkel lehet továbbértékesíteni - tájékoztatta a dpa hírügynökséget a ...
Aztán még volt pár banális hibája a 200 ezer kilométer alatt, amíg András használta.
Két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze az M0-s autóút 14-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon.
Tizenegy év után elfogyott a Bloodhound pénze, egyelőre csődvédelmet kértek.
Egyre nagyobb veszteségeket okoz a német autókereskedelmi ágazatnak a dízelautók csökkenő népszerűsége - a lízingcégekhez általában három év használat után visszakerülő dízelautókat például csak nagy árengedményekkel lehet továbbértékesíteni.
Mikor autót vásárol az ember, számos kérdés merül fel, és van, hogy sok körülményre – melyet jó lett volna előzetesen
Egyre nagyobb veszteségeket okoz a német autókereskedelmi ágazatnak a dízelautók csökkenő népszerűsége. A lízingcégekhez általában három év használat után visszakerülő dízelautókat például csak nagy...
A Transmoduls Kft. közel 25 éves múlttal rendelkezik. Az alapítás óta több magyar és külföldi multinacionális cég beszállítójává és probléma megoldójává vált. A szolgáltatások közé tartozik az egyedi célgépgyártás, szoftverfejlesztés, robotintegráció és alkatrészgyártás is. A ...
Az elmúlt két évben a szakképzési centrumok tagintézményeinek csaknem fele újult meg, és az év végéig további tizennégy felújított iskolát adnak át – közölte az innovációs és technológiai miniszter szombaton Kiskunhalason.
Még több cikk