8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Autó-motor

Költséges módját választották a további kockázatok kiküszöbölésének.
10-ből 6 brit megfontolná, hogy elektromos autóra vált
Leginkább a környezetvédelmi szempontok, az üzemanyagárak és a kínálat növekedése hatnak pozitívan a villanyautók népszerűségére.
A chiphiány eddig is kihívás elé állította a járműipart, ám az első három negyedévben az volt a jellemző, hogy ugyan a teljes keresletet nem tudták kielégíteni az OEM-ek a hiányzó félvezetők miatt, de az eladási számaik folyamatosan nőttek, különösen a 2020-as, járvánnyal terhelt évhez képest. Most megtorpanás látszik.
Nehéz idők járnak a kicsi, de erős benzines autókra, főleg kabrióként. Az egyik utolsó kísérlet a Mini JCW.
Herbert Diess aggódik a vállalat versenyképssége miatt, ezért 30 ezer embertől válna meg a cég.
Tőlünk keletre a 3-as BMW-hez nem csak hosszított tengelytáv, de kristály váltógomb és világító hűtőmaszk is jár.
Nem is értjük, mi zajlott ennek az autósnak a fejében
A tiltótáblát nem, a záróvonalat azonban magára vette az autós...
Videó: Pickupok elképesztő gyorsulása az afrikai sivatagban
Szoros csata alakult ki a dél-afrikai homokban, ahol tíz különböző pickupot versenyeztettek meg egy gyorsulási versenyben.
Szeptember végétől minden benzinkútnál fel kell tüntetni, hogy az adott üzemanyagfajtából mennyibe kerül 100 kilométernyi út megtétele. A fiktív gépjárművekre számolt becslés az elektromos autókra is vonatkozik, ahol a fajlagos fogyasztás 100 kilométerenként 17,13 kWh-ban határozták meg. ...
A 2023-as BMW M4 CSL már a Nürburgringen körözget - VIDEÓ
A BMW M4 CSL csak jövőre jelenik meg, éppen időben a bajor márka 50. évfordulójára. Úgy tűnik azonban, hogy a BMW már alig várja, hogy kipróbálhassa a dögösebb M4-est a terepen, hiszen kémjeink többször is látták már és felhívták rá a figyelmünket.
A Porsche elektromos autója mérföldkőhöz érkezett, idén ugyanis már több Taycant adtak el, mint 911-est, ezzel a márka harmadik legnépszerűbb modelljévé lépett elő.
A Lexus bemutatja érdekes hidrogénhajtású járművét
Az autógyártók tovább folytatják a hidrogéntechnológiákba történő beruházásokat. Nemrég debütált a Lexus LX, amely alapos átalakítást kapott 2022-re.
2021 harmadik negyedévében az Audik bizonyultak a legnépszerűbb használt autóknak a Kocsi.hu használtautó-hirdetési portál statisztikái szerint. Kifejezetten sokan keresték a négykarikás márka SUV-kínálatának csúcsát képző Q8-at, amik 20 milliót is jócskán meghaladó áruk ellenére ...
Video: Összehasonlításban a Tesla Model Y Performance és a Mustang Mach-E GT
Hol van a Ford Mustang nagyteljesítményű elektromos crossovere a Tesla csúcsmodelljéhez, a Model Y-hoz képest?
A Renault és az amerikai Plug Power együttműködéséből született a Master H2-Tech, amely üzemanyagcellás hajtással működik.
Hamisítatlan GT életérzést keresünk és nem lenne baj, ha a technika nem feltétlenül nyakalná az üzemanyagot? Akkor jó helyen járunk, a 4-es BMW remekül vegyíti egymással a remek vezetési élményt és a hatékony működést, akár nyitott tető mellett is.
Ilyen érzés lehet buszsofőrnek lenni a Himalája hegy útjain - VIDEÓ
Noha már korántsem civilizálatlan földutakról beszélünk, azonban még mindig nem kevés kockázatot rejtenek magukban a Himaláján húzódó szerpentinek és utak.
Még több cikk