9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Autó-motor

A parkolásért is munkanapi díjat kell fizetni.
Röhöghetünk azon, hogy a Cybertruck olyan, akár egy pár éves gyermek rajza, vagy a vonalzóhasználat első bugyuta próbálkozásainak eredménye, valójában
A száz legnagyobb fegyvergyártó vállalat összesen 420 milliárd dollár értékben értékesített fegyvereket és védelmi szolgáltatásokat tavaly, ami 4,6 százalékos növekedést jelent 2017-hez képest.
Miért nem locsolják a betont? Hány tonnás egy villamos; és a tram-train kocsi? Miért lesz parkoló, ahol eddig is parkoló volt? Miért nem lesz gyalogátkelő, ahol eddig se volt? Ilyen és ehhez hasonló kérdések is elhangzottak a vásárhelyi tram-train közmeghallgatáson. Amúgy nem tévedtünk: az egész ...
December 14-én, szombaton a tanítási szünetek idején érvényes pénteki munkanapi menetrend érvényes - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI megkeresésére.
A tesztautók mind jók, egy dolog miatt egészen biztosan: alig párezer kilométer van bennük, márpedig ennyi futás után még semminek nincs semmi baja. De mi a helyzet, ha 30 ezer km felé közelít egy sportos kocsi?
Ez egy ilyen nap: Az EQA elektromos crossoverhez is kedvcsináló jött a Mercedestől
Az elektromos crossover ezen jól mutatja a GLA-tól átvett stílusjegyeket, a bemutató 2020-ban várható.
A második negyedévhez hasonlóan a harmadik negyedévben is 0,7 százalékkal nőtt a 19 legnagyobb gazdaságú országot és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport együttes hazai összterméke (GDP).
Sok autós baj vezethető vissza a kipufogóproblémákra, a modern autókban több dolog akad itt, ami komoly bosszúságot okozhat.
Petőfiszállás térségében négy autó ütközött össze.
Összesen 1,9 millió forint értékű üzemanyagkártyát adományozott a Volánbusz a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampánya keretében a koraszülöttek mentését és szállítását harminc éve végző Peter Cerny Alapítvány számára.
Nem semmi, mivel merte bevállalni ezt a tempót a sofőr.
Mivel december 14., szombat munkanap, a munkanapi tarifa szerint kell fizetni a parkolásért Budapesten – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. Öröm az ürömben Korábban azt is tudatták, hogy a december 23-i üzemzárástól 2020. január 2-án reggel 8 óráig Budapest közterületi ...
Komoly ütközet kezd kialakulni a Porsche Taycan hatótávjának amerikai mérése körül
Az amerikai környezetvédelmi hivatal tesztjén sokkal rosszabbul szerepelt a Taycan, mint az európai, és az általuk rendet független felmérésen.
A Toyota bővíti a hibrid hajtáslánc gyártását, a fejlesztés helyszíne Lengyelország, Alsó-Szilézia, írja az Industry Europe ipari hírportál, amely hivatkozik a lengyel sajtóban megjelent tudósításokra, melyek szerint a kapacitásbővítés oka egyértelműen a brexit körüli bizonytalanságok.
Kék-fényű derengés mutatja, hogy hasadnak a magok.
Mától használhatják a közlekedők.
Soha nem volt annyira kívánatos az Isuzu Trooperből készül Acura SLX SUV, mint most. Rendben, ez egyelőre erre az egy
Még több cikk