7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.11.30. hétfõ, András, Andor

Autó-motor

'Extreme Measures Of Sentiment': Stock Market Update For The Week Ahead
The Past Week, In A Nutshell What Happened: In an extension of the sharp rotation out of safety on a sustained economic rebound after the COVID-19 coronavirus pandemic, stretched sentiment propelled stocks to record closing highs. read more
Romain Grosjean biztos abban, hogy a glória mentette meg az életét.
Négyüléses és kényelmes, de V12-es motor tombol benne. Teszten az ellentmondásos 400i egyik hazai példánya.
Sok-sok kilométer, kevés probléma. Többnyire nagyon boldog autósok a friss merítésben.
Tokiói hajsza: Honda Civic Type R a Toyota Yaris GR ellen
A japán gyártók is komoly pályázókkal jelentkeztek a "kicsi és fürge" kategória bajnoki címére, megnézhetjük, melyikük az esélyesebb.
Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte vasárnap a Formula–1-es Bahreini Nagydíjat. A 35 éves Hamiltonnak ez az idei 11. és pályafutása 95. futamgyőzelme.
A futam második balesetében is részes volt Danyiil Kvjat.
Videón nézhetjük meg, mire képes az új Porsche 911 GT3
A Porsche következő nagy dobása még be sem mutatkozott hivatalosan, de már most sokan kipróbálhatták.
Az indiai székhelyű globális autóipari vállalat, a Tata Motors vezérigazgatója, Guenter Butschek a COVID-19 kihívásairól, a vállalat előtt álló lehetőségekről, és India jelenlegi, valamint jövőbeli kilátásairól beszélt.
A Haas versenyzője Danyiil Kvjat előtt vágott át, majd az autója lassulás nélkül csapódott a pálya melletti korlátba. A franciának óriási szerencséje volt.
A franciaországi Flins-ben Zoe-kat és Nissan Micrákat gyártanak, ám 2024-re átalakul az ottani gyár.
Az elektromos autók európai forgalma 153 százalékkal ugrott meg idén októberre a tavalyi azonos időszakkal összevetve, megtörve a koronavírus-világjárvány miatt kialakult csökkenő trendet.
Előfizetéses szoftver jelezheti előre a BMW-kben a közeli traffipaxot
Ideje hozzászokni, hogy az autózás élménye lassan teljesen eltávolodik attól, amihez néhány évtizeddel ezelőtt hozzászoktak az emberek.
Egy sarokcsiszolónak minden háztartásban helye van. Mit kínál a Lidl?
Ügyfélbarát egyszerűsítésekkel csökkennek az állampolgárok és vállalkozások adminisztrációs terhei az útdíjfizetési rendszerben. A jogosulatlan úthasználat miatt kiszabott pótdíjak a fizetési felszólítást követően kiválthatóak lesznek az éves országos matrica megvásárlásával - ...
Még több cikk