16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
14°
Kedd
11°
2021.10.23. szombat, Gyöngyi

Autó-motor

Így nézhet majd ki álca nélkül az új Honda Civic Type R
A Honda nemrég adott ki pár hivatalos képet a Civic Type R következő generációjáról, ennek nyomán pedig hamar megjött két renderkép, amely megmutatja, milyen külsőt kaphat a ferdehátú.
Egyre nő a használt autók ára Magyarországon
A kereslet egyre nagyobb, a kínálat azonban szűkül, így egyre nő a használt gépjárművek ára Magyarországon.
A tűzoltók halásztak ki egy Lamborghinit egy osztrák tóból
Ez a Lamborghinivel tett utazás Felső-Ausztriában mindenhogy végződött, csak épp nem jól a svájci férfi számára.
Manapság minden terepjáró, miért pont az Astra lenne kivétel?
A közlekedés jövője vélhetően az elektromos, önvezető autók köré szerveződik majd, de a teljes átállás nagy valószínűséggel nem mostanában történik meg. A hagyományos autógyártók elől egyre fogy a levegő; egyrészt saját tevékenységük nyomán, másrészt a digitalizáció egyértelmű ...
Az amerikai autógyártóknak nem volt túl jó hírük a hetvenes-nyolcvanas években, és ezt csak fokozta, amikor Szaddám Husszein rendelt 25 ezer Chevrolet Malibut, majd az első szállítmány után lemondta a többit, állítólag annyira rosszak voltak az autók. Vagy csak az iraki diktátor ravasz húzásáról volt szó?
Egyszerű restaurálás helyett elektromos autót épít a GCK Motorsport a Lancia Deltából.
A Countach bemutatásának ötvenedik évfordulójára feltámasztották az eredeti prototípust, és most hozzá méltó képeket is készítettek róla.
A Tesla világszerte LFP akkumulátorokat rak a standard hatótávolságú autókba
A Tesla bejelentette, hogy folyamatban van az összes szabványos hatótávolságú járművének globális átállítása az LFP akkumulátorokra.
Chiphiány? Ugyan! A Lamborghini köszöni jól van, minden idők legjobb eladásait produkálja
A Waymo önvezető autói valamiért minden nap megszállnak egy san franciscói zsákutcát
Az önvezető technológia egyre csak halad, de San Francisco egy csendes zsákutcájának lakói számára ez egyelőre abban nyilvánul meg, hogy napi 50 Jaguar I-Pace tűnik fel az utcában.
Ittasan indult sörért a boltba, kerékpárost gázolt
A rendőrség vádat emelt a férfi ellen, aki utólag feladta magát.
Remélem, látható a különbség eközött, meg a tévesen SMK-nak hívott robogók és kismotorok között.
Hétvégén hosszan ágyban szundizni nagyon nehéz azzal a tudattal, hogy egy nagyobb karnyújtásnyira ilyen autók gyülekeznek.
Újabb lépést tett a VW a teljesen hálózatba integrált gyárak kialakítása felé. Lokális 5G hálózat érhető el a vállalat elsőszámú, wolfsburgi üzemében, amely a teljes fejlesztési tesztelési részlegeket lefedi. A projekt során kiderül, megérett-e már a technológia, hogy teljesítse a sorozatgyártás szigorú feltételeit.
Az autóiparnak is fejtörést okoz a poloskainvázió
Az ausztráliai autóimportban is komoly problémákat okozott a márványpoloska mostani inváziója, mely hazánkban is megtalálható.
Még több cikk