13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Szerda
2020.03.29. , Auguszta

Autó-motor

A ralipályákon egykoron hatalmas sikereket elért típus ezen utcai változata eddig kevesebb mint 7 ezer kilométert hagyott maga mögött.
Hozzáállás kérdése, hogy mi elég és mi az, ami már kevés. A lóerő és nyomaték csatája egyre erősebb, és hihetetlenül The post Meg lehet érteni – Toyota Corolla TS 1.2 appeared first on Autónavigátor.hu .
Sikeresen befejeződött az a németországi kísérleti projekt, amit még 2018-ban indított útjára a Nissan, az elektromoshálózat-üzemeltető TenneT, valamint a töltőoszlopokat gyártó The Mobility House. A projekt célja annak tesztelése volt, hogy a „járműből a hálózatba” technológia képese-e ...
Jochen Paesen ráadásul egy korábbi BMW-s kollégájához csatlakozik a koreaiaknál.
A klasszikus Porschék egyik jellegzetes ismertetőjegye a lapos, döntött, a karosszéria folytatásának tűnő hátsó szpojler, melyet sokan a kacsák faroktollaihoz The post Ismét lesz kacsafarok a 911-esen appeared first on Autónavigátor.hu .
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Van, ahol erőszakkal küldik haza az utcán kódorgó, közlekedő embereket.
Kifestővel kedveskedett a karanténban lévő embereknek a Mercedes
Kedves szülők, kezdetek kifogyni az ötletekből, hogy mivel kössétek le az utódok figyelmét? Nem probléma, ugyanis a Mercedes egy lenyűgöző utat talált arra, hogy a koronavírus járvány okozta karantén miatt otthonragadt gyerekeket és szülőket elfoglalja.
Szombaton délelőtt tíz órától Szlovákia ismét megnyitotta - előző nap lezárt - közúti határait a 7 és fél tonnánál nehezebb tehergépkocsi-forgalom előtt - közölte az MTI-vel szombaton a szlovák rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. The post Szlovákia újra megnyitotta a határait a kamionforgalom előtt appeared first on .
A Bosch Healthcare Solutions a Randox Laboratories-zal együttműködve kifejlesztette a világ egyik első teljesen automatizált, a COVID-19-et szűrő molekuláris diagnosztikai vizsgálatát.
Veszettül gyors, tágas, és olyat tud a Model 3, amit a német riválisok sem. De mi van a minőséggel? Teszt.
Az elnök szerint a General Motors lassú és túl sok pénzt akar, ezért odacsapott az asztalra.
Szombaton újabb online tájékoztatót tartott a járványhelyzetről az operatív törzs. Ebből kiderült többek között, hogy a budapesti egészségügyi dolgozók a vészhelyzet idején helyközi tömegközlekedési járműveken mostantól korlátlanul ingyen közlekedhetnek, és erről a levélben ...
Egyszerűen más dimenziót képvisel a belső égésű motorral szerelt autózás csúcsa.
A divathullámnak nem lehet megálljt parancsolni, már az is bizakodva lovagolhatja meg, aki a használtpiacról válogat.
A koronavírus miatt veszélyben van a világ egészségügyi rendszere, a gyorsan terjedő járvány sok helyen teljesítőképességük határára kényszeríti a kórházakat, The post 2,5 óra alatt kimutatható a koronavírus a Bosch tesztjével appeared first on Autónavigátor.hu .
A PSA szerint az együttműködésre nagyobb szükség van mint eddig bármikor.
A leszállított Model, Y-ok fényezésére sem lehet büszke a Tesla
Az elmúlt években rendre sok probléma adódott a Tesla modelljeinek fényezési minőségével, így nem meglepő, hogy az elsők között ellenőrizték le, sikerült-e javítani a dolgon.
Még több cikk