Itt a Mentes-M Életmód Magazin - töltsd le ingyen!

Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, válogatott, érdekes, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal, és az idei Mentes-M verseny díjazottakkal!

Kevés aktuálisabb téma van a táplálkozásban, mint a különböző mentes, tehát bizonyos ételcsoportokat elhagyó étrendek, így hát sokféle indíttatás és nézet is keveredik ezen a fronton. A mi "listánkon" vegyesen szerepelnek:

  • vegetáriánus, vegán,
  • glutén- és laktózmentes,
  • cukor- és szénhidrátcsökkentett étkezéshez köthető,
  • illetve mindenféle diétákhoz alternatív étrendet kínáló témák,
  • recepteket is találsz ezekhez bőven,
  • de írunk a #cruelityfree és #vegán kozmetikai trendekről, az
  • otthoni műanyagcsökkentési tippekről,
  • midezt úgy, hogy közben betekintés adunk a különböző mentességgel élő sztárok életmódváltással kapcsolatos gondolataiba, Erős Antónia, Lilu, Vass Dóra és a jó(d) hírhozó Árvay Bálint kulisszatitkaiba is.

+ Bemutatkoznak a 2020-as Mentes-M verseny díjazottjai, hogy tudd, mit ne hagyj ott a polcokon, miközben mentes termékek közt keresgélsz a boltban!

Miután a nyomtatott magazin egyedi, táskabarát méretben készül, a cikkek gyorsan elolvashatók, online sem vesz igénybe 2 percnél többet egy-egy téma "megemésztése".

Kattints az alábbi gombok egyikére, lapozz bele itt és most, illetve, töltsd le a gépedre, hogy bármikor átolvashasd!

Amire nem lesz szükséged: bankkártya, pénztárca, pénz - ezeket most nyugodtan tedd félre, mert a magazin ingyen letölthető!

Ide kattints, ha letöltenéd:

Ez a lapozható flipbook formátum: 

 Itt nyithatod meg a teljes képernyőre optimalizált PDF-et:


Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.