Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rukolás gesztenyesaláta

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 50 ml olívaolaj
  • 1 db citrom leve
  • 1/2 tk méz
  • őrölt fekete bors
  • 8 dkg rukola (konyhakész)
  • 1 db zöld alma
  • 1 db piros alma
  • 20 dkg főtt, hámozott gesztenye
  • 3 dkg mandulapálcika

Elkészítés

  1. A salátaöntethez összekeverjük az olívaolajat, a citromlét és a folyékony mézet, majd kevés sóval és borssal ízesítjük az öntetet.
  2. Hozzáforgatjuk a megmosott, lecsepegtetett rukolát, valamint a megmosott, kimagozott, felkockázott almákat.
  3. Ha a fentiekkel elkészültünk, hozzáadjuk a főtt gesztenyét a salátához, a tálalás előtt pedig megszórjuk mandulapálcikával.

CSOKIS-MOGYORÓS SÜTI GESZTENYEHABBAL 

A LEGFINOMABB GESZTENYEKRÉMLEVES 

GESZTENYÉS CSOKIS ROLÁD - PALEÓSAN! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss