Caffé latte őzgerinc recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 300 g búzaliszt
- 1/2 tasak sütőpor
- csipet só
- 250 ml tej
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g puha vaj vagy margarin
- 1 tasak vaníliás cukor
- 2 evőkanál instant kávé
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a sót összekeverjük. A tojást, a vaníliás cukrot, a cukrot és a vajat simára keverjük, majd hozzáöntjük a tejet és ezzel is elkeverjük.
Apránként eldolgozzuk a liszttel.
A tésztát 2 részre osztjuk. Az egyikbe belekeverjük az instant kávét.
A formát sütőpapírral kibéleljük. Az aljába öntjük a kávés tésztát, majd rá a simát.
Előmelegített sütőben 185 fokon, nem légkeveréssel, kb 30 percig sütjük.
Kivesszük a formából, megvárjuk míg kihűl, majd felszeletelve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.